пʼятницю, 8 березня 2024 р.

 Навчаючи інших ми вчимося самі

У сучасному освітньому середовищі, де вчителі повинні бути гнучкими, креативними та здатними до адаптації, ефективне планування та викладання уроків стає ключовим завданням. Одним з інноваційних інструментів, який допомагає вчителям структурувати свої уроки, розробляти креативні підходи до навчання та вдосконалювати свою педагогічну практику, є Canva.
Так, 27-28.02 та 05.03 на базі Стрийського ліцею№7 для вчителів-предметників Стрийської ТГ Центром професійного розвитку проведено майстер-класи на тему: «Canva - один із ресурсів створення трендових матеріалів у діяльності вчителя».
У поєднанні з штучним інтелектом Canva відкрила для педагогів нові можливості у створенні навчальних матеріалів.
Штучний інтелект допомагав аналізувати та вибирати оптимальні дизайнерські рішення, підказував кращі кольори, композиції та графічні елементи для певного контенту.
Використання Canva з штучним інтелектом дозволило вчителям швидко та креативно створювати трендовий та інноваційний контент, який буде привертати увагу учнів та покращить результативність навчання.
Крім того, Canva сприяє спільній роботі та комунікації у команді. Всі учасники можуть легко переглядати та редагувати цей ресурс в реальному часі, додаючи коментарі, відповіді та доповнення.
Це забезпечує ефективну співпрацю та обмін ідеями, що сприяє досягненню спільних цілей!














Немає коментарів:

Дописати коментар